

# Please use this form to track your seminar attendance for MCLE Credit.

# Wednesday, January 23, 2019 (Half-Day Optional Program)

### 1-2:30PM + 2:45 - 5PM (3.75 hrs)

Associates Track: L-100 How Community Associations Work (Attorneys Only) Managing Partner Track: Running a Community Association Law Practice

### Thursday, January 24, 2019 (Law Seminar Program)

### Concurrent Sessions: 1:45 - 2:45pm (1 hr)

INTROSPECTIVE: Are You a Jaded Community Association Attorney?

TRANSITION: Transitioning Developer Control from Start to Finish

\_\_\_\_\_TRENDS: Trends in Association Fining Authority

\_\_\_\_\_CIRMS: Important Risk Management & Insurance Updates: Federal and Industry Wide (i) Restatement of Liability Insurance, (ii) Federal Update of Certain Insurance Issues and (iii) NAIC Cyber Security Model Law

## Concurrent Sessions: 3 – 4 pm (1 hr)

BEST PRACTICES: Fiduciaries: Everything You Need to Know INTROSPECTIVE: Life Balance and Mindfulness for Attorneys TRENDS: Trends in Fair Debt Collection Litigation

General Session: 4:15 - 5:45pm (1.5 hrs)

\_\_\_\_Case Law Update Part I

### Friday, January 25, 2019

Concurrent Sessions: 9 - 10:30am (1.5 hrs)

ETHICS: Call to Duty: Ethics and Politics Concerning Duties Owed COVENANT ENFORCEMENT: Square Pegs, Round Holes: Technological Challenges for Covenant Enforcement

\_\_\_\_\_\_TRENDS: Hot Topics: Emerging Community Association Law Issues

\_\_\_\_\_CIRMS: Risk Management & Insurance Case Law

## Concurrent Sessions: 10:45am – 12:15pm (1.5 hrs)

TRENDS: Advanced Issues in Bankruptcy

ETHICS: Breaking Up Isn't Hard to Do: Client Relationship Termination Ethics

TRENDS: Impacts of Evolution: Technology, Communication, and Generations

\_\_\_\_\_CIRMS: Cyber Risk Management and Cyber Insurance for Community Associations

#### General Session: 1 – 2:30pm (1.5 hrs)

\_\_\_\_Case Law Update Part II

#### Concurrent Sessions: 2:45 - 4:15pm (1.5 hrs)

ETHICS: If You Were Scared Before, Just Wait

TRENDS: Religion in Community Associations: Fair Housing or Free Speech? \_\_\_\_\_CIRMS CROSSOVER/BEST PRACTICES: Cyber Risk Reduction and Insurance for Lawyers, Offices and Their Clients

General Session: 4:30 - 5:30pm (1 hr)

Panel of Pundits

Saturday, January 26, 2019

# Concurrent Sessions: 9:30 – 11 a.m. (1.5 hrs)

BEST PRACTICES: Approaching Divisiveness in Our Current Climate

LIABILITY: Liability Exposure in Specialty Communities

\_\_\_\_\_BEST PRACTICES: The Early Bird Settles the Dispute: Effective Resolution