

Please use this form to track your seminar attendance for MCLE Credit

Wednesday, January 15, 2020 (Optional Half-Day Programming)

1-2:30PM + 2:45 - 5PM (3.75 hrs)

___Managing Partner Track: Internal Challenges of a Community Association Law Practice

Thursday, January 16, 2020 (Law Seminar Programming)

Concurrent Sessions: 1:45 - 2:45pm (1 hr)

_____Crowded House: Enforcement of Occupancy Restrictions in a World Focused on Higher-Density Housing

How Legal Is It Anyway? Tips for Dealing with Recreational and Medicinal Marijuana Use in Community Associations

____Call to Order: What You Need to Know about Meeting Procedure and Robert's Rules

_____CIRMS Masters Program: Fidelity Insurance Losses: Adjusting and Prosecuting Claims to Ensure Efficient and Maximum Recovery

Concurrent Sessions: 3 – 4 pm (1 hr)

_____Associates Track: Part I | L:100 – Essentials of Community Association Law

Extra—ordinary Amendments: From Daily Operations through Termination

_____Recent Tax Law Changes Affecting Community Associations

_____CIRMS Masters Program: Vendor/Contractor Qualification Packets (VQPs): Creating an Alignment Between Contractor's Insurance & the Insurance Actually Provided by the Contractor's Insurance Agent

General Session: 4:15 – 5:45pm (1.5 hrs)

_____Case Law Update Part I

Friday, January 17, 2020

General Session: 8 – 9am (1 hr)

Panel of Pundits

Concurrent Sessions: 9:15am - 10:30am (1.25 hrs)

Ethics: Substance Abuse and Behavioral Concerns: A Profession at Risk

- _____Associates Track: Part II | L:100 Essentials of Community Association Law
- _____Tech Talk: Practical Technology for the Practicing Lawyer

CIRMS Masters Program: HO-6: Principles and Practices of Divvying Up Deductibles and Funding Loss Assessments

Concurrent Sessions: 10:45am – 12pm (1.25 hrs)

_____Associates Track: Part III | L:100 – Essentials of Community Association Law

_____Practicing in Your Personality: How to Thrive as a Community Association Lawyer

_____Vexatious Litigants – How to Handle the Frivolous Filer

CIRMS Masters Program: Risk Management & Insurance Case Law: Learning at the Expense of Others

General Session: 1 – 2:30pm (1.5 hrs)

____Case Law Update Part II

Concurrent Sessions: 2:45 - 4:15pm (1.5 hrs)

Hot Topics: Emerging Community Association Law Issues
Ethics: To Sue or Not to Sue: Board Members in Defamation Actions
Love Me Tender: A Plea for Acceptance of Community Association Insurance Claims (CIRMS Master Program CROSSOVER Session)

Saturday, January 18, 2020

Concurrent Sessions: 9 - 10:15am (1.25 hrs)

Can an Association Effectively Regulate and Deter Incivility?

_____Developer Transition and Identifying Defects: Perspectives from Community Association and Construction Defect Counsel

___HOA Election Trends: Does Increasing Government Regulation Protect or Harm?

Concurrent Sessions: 10:30 - 11:45am (1.25 hrs)

Legal and Insurance Strategies for Mitigating Risks Associated with Assessment Collection and Covenant/Rule Enforcement

_____Navigating the Collection Timeline in View of the FDCPA, Bankruptcy Code, and State Law Requirements